Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
600 g
Aliejaus
30 ml
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1 indelis
Konservuotos baltosios pupelės
1 indelis
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
2 šaukštas
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nusunkite pupeles kiaurasamtyje ir perplaukite šaltu vandeniu.
Suverskite pupeles į dubenį ir įspauskite žaliosios citrinos sulčių. Įdėkite žolelių ir česnakų prieskonių mišinio. Įmaišykite CHUNKY SALSA padažo ir įdėkite į šaldytuvą, kol ateis laikas patiekti.
Sumaišykite aliejų ir prieskonius.
Kiaulienos nugarinę supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite juos į maišelį ar indą, sumaišydami su marinatu. Prieš kepdami bent 20 minučių palikite kambario temperatūroje.
Marinuotus kiaulienos griežinėlius kepkite ant grotelių, virš vidutinės ar stiprios ugnies, po 2–3 minutes iš abiejų pusių, kol ant jų pasimatys svilimo žymės. Neapverskite per greitai. Paskui supjaustykite juostelėmis.
Patiekite su pupelėmis ir salsos padažu.