Ingredientai
Varškė
200 g
Sviestas
1 šaukštas
Cukraus pudra
1 šaukštas
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Šokoladas papuošimui
100 g
Sviestas
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Varškę pertrinkite per sietelį, kad būtų puri.
Suberkite cukraus pudrą ir cinamoną.
Vanilinį cukrų ištirpinkite išlydytame svieste ir gerai išsukite.
Sviestą supilkite į varškę ir gerai viską išmaišykite.
Varškės masę sudėkite ant maistinės plėvelės ir susukite varškės stačiakampę „dešrą“. Dėkite dešimčiai minučių į šaldytuvą.
Tuo metu sutarkuokite šokoladą ir išlydykite ant mažos ugnies su sviestu (tik nepamirškite maišyti).
Palaukite, kol šokoladas kiek pravės ir juo užliekite 4-5 cm gabalėliais supjaustytą varškės „dešrą“.
Dėkite į šaldytuvą 10 minučių.