Ingredientai
Vištienos šlaunelių
12 vnt.
Česnako
10 skiltelė
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Medus
3 šaukštelis
Sojos padažas
3 šaukštas
Čili padažas
2 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite svogūną.
Įdėkite medaus, sojų ir aitriųjų paprikų padažo, sumaišykite į vientisą masę.
Sudėkite blauzdeles į marinatą ir palikite šaldytuve nuo keturių valandų iki vienos nakties, pamaišykite.
Kepkite kepsninėje žemoje temperatūroje 25 minutes, kartkartėmis apšlakstykite marinatu.
Blauzdeles taip pat galite suvynioti į foliją ir kepti 200 laipsnių temperatūros krosnyje 20 minučių, o paskui 5 minutes apkepti kepsninėje.