Apelsinų marinatas suteiks mėsai švelnų skonį, kepsninėje tarp mėsos gabaliukų kepta paprika bus skanus priedas.

Gaminimo eiga

Kruopščiai nuplaukite apelsinus.

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir iš abiejų išspauskite sultis.

Į jas supilkite aliejų, sojų padažą, medų, suberkite imbierą ir pipirus.

Perpjaukite pusiau citrinos griežinėlius ir taip pat sudėkite į marinatą.

Supjaustykite mėsą kubeliais, sudėkite į polietileninį maišą arba dėžę su dangčiu ir užpilkite marinatu.

Leiskite jam įsigerti nuo 2 valandų iki 2 parų. Suverkite mėsą ant mažų iešmų pramaišiui su paprikų griežinėliais.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių po 3 minutes arba kol mėsos vidus iškeps.