Ingredientai

Miltų 0.5 stiklinė
Soda 0.5 šaukštelis
Kokoso drožlių 4 šaukštas
Džiovinti ananasai 0.5 stiklinė
Cukraus 4 šaukštas
Žaliosios citrinos 2 šaukštelis
Vanilinio cukraus 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, įklokite kepimo popieriaus į skardą.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, druską, sodą, kokoso drožles ir smulkintą ananasą.

3. Mažame dubenyje sumaišykite žaliosios citrinos sultis, kokosų aliejų, citrinos žievelę ir kiaušinį.

4. Suberkite cukrų, įpilkite vanilės ekstraktą, išmaišykite.

5. Supilkite skystus komponentus į sausus, gerai išmaišykite.

6. Pakabinkite maždaug du šaukštus tešlos, susukite į rutuliuką ir dėkite į kepimo skardą.

7. Kepkite sausainius 12 – 14 min. Paskui išimkite iš orkaitės, palikite 5 min. pravėsti, o tad jau galima patiekti.