Gaminimo eiga

Pagrindui skirtus produktus kruopščiai išmaišome. Formą pabarstome avižų miltais ir supilame gautą masę. Kišame į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepame 10 min. Leidžiame pravėsti.

Įdarui. Varškę kruopščiai sutriname (trintuvu) su pomidoru, česnaku, svogūnu taip, kad gautųsi vientisa masė. Įpilame sojos padažo ir įmušame kiaušinį. Masę atsargiai sumaišome, tačiau neplakame, kitaip kepdamas pyragas sueižės!

Masę supilame ant pagrindo ir atidžiai užklojame foliją (visi krašteliai turi būti užlankstyti). Formelę su pyragu įdedame į didesnę formą, kurioje būtų įpilta karšto vandens (turi apsemti pusę formos su pyragu). Orkaitės temperatūrą sumažiname iki 160 C.

Kepame 40-50 min. Reikia tikrinti (lengvai pakratant formą su pyragu – jeigu kraštuose pyragas standus, o viduriukas šiek tiek skystas, vadinasi, pyragas iškepė).