Ingredientai
Kiaušiniai
7 vnt.
Cukraus
200 ml
Miltų
2.5 puodelis
Šokoladinės kakavos
2 šaukštas
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Maskarponės sūris
250 g
Vafliai (trupinti)
1 puodelis
Lazdyno riešutai
1 puodelis
„Nutella“ kremas
1 puodelis
Juodasis šokoladas
50 g
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Gabrielei.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išsukite sumaišykite su cukrumi iki purumo.
Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepus palikite atvėsti.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į tris lygias dalis.
Šokoladą ištirpinkite ir kiek pravėsusį išsukite su maskarponės sūriu, plakta grietinėle, trupintais vafliais, „Nutella“ ir maltais riešutais.
Kremu pertepkite biskvitus ir suformuokite tortą.
Viršų papuoškite plakta grietinėle ir apdėliokite saldainiais.