Ingredientai
Maltos vištienos
500 g
Miltų
3 šaukštas
Krakmolas
3 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Grietinės
3 šaukštas
Majonezo
3 šaukštas
Česnako
4 skiltelė
Laiškiniai česnakai
2 šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, tarkuotais muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais.
Kiaušinius lengvai išplakite.
Vištienos gabaliukus apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje, kiaušinyje, vėl miltų mišinyje ir kiaušinyje.
Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite, kol vištienos gabaliukai gražiai paskrus.
Į puodą su aliejumi dėkite po kelis gabaliukus, kad gerai iškeptų ir nesukibtų.
Padažui sumaišykite grietinę su majonezu ir išspaustu česnaku. Galite įmaišyti smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų.