Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Salierų stiebai
2 vnt.
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Konservuotos pupelės
250 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Svogūną, česnaką, morką ir saliero stiebus apkepiname ant keptuvės.
Sudedame faršą ir apkepiname, kol mėsa gražiai apskrunda.
Įberiame Chili Con Carne prieskonius ir viską išmaišome. Paverdame.
Supilame pomidorus savo sultyse ir viską gerai išmaišome.
Paliekame troškintis 15 – 20 minučių.
Sudedame kubeliais smulkintas paprikas, aitriąsias paprikas, suberiame pupeles ir paragaujame ar netrūksta druskos/pipirų.
Aitriosios paprikos gali būti konservuotos, žalios arba džiovintos - kiekvienam pagal skonį, jei norite, kad būtų aštru neišiminėti sėklyčių
Paliekame pavirti dar 8 – 10 minučių.
Patiekiame su tarkuotu sūriu ant viršaus ir smulkinta kalendra.