Ingredientai
Menkės filė
500 g
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Aliejaus
2 šaukštas
Mėgstamų salotų
2 sauja
Tortilijos
1 pakelis
Žaliosios citrinos
3 gabaliukas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite žuvį 3 cm kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Įpilkite aliejaus ir įberkite prieskonių mišinio, atsargiai, bet gerai išmaišykite.
Sudėkite žuvies kubelius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 225 C temperatūroje apie 7 minutes, kol žuvis gražiai paruduos ir pasidengs traškia plutele.
Sudėkite žuvies gabaliukus ant pašildytų tortilijų, sulankstykite kaip taco ir patiekite su mangų gvakamole bei žaliosiomis salotomis.