Ingredientai
Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštas
Majonezo
200 g
Mangai
0.5 vnt.
Konservuotos pupelės
100 g
SANTA MARIA SALSA česnakinis padažas
1 indelis
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5 vnt.
Sezamų aliejus
0.5 šaukštelis
Kalendros
2 šaukštas
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Švieži, lengvi, intensyvaus skonio, grietininiai mirkomieji padažai ir užpilai. Šie padažai tinka prie visų Tex Mex“ patiekalų – ką pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų skonio. O geriausia tai, kad galite maišyti ir kaitalioti, kad gautumėte naujų skonio niuansų.
Gaminimo eiga
CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas
Sumaišykite visus ingredientus.
Mangų gvakamolė
Sumaišykite avokadus su GUACAMOLE mirkomuoju padažu ir sudėkite mango kubelius.
Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis
Sumaišykite visus ingredientus.
Gvakamolės padažas
Sutrinkite avokadus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Jei norite, įdėkite grietinės. Palikite pastovėti apie 10 minučių. Tinka kaip visų meksikietiškų valgių priedas.