Ingredientai

Cukraus 1 stiklinė
Miltų 1.5 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Migdolų 0.5 stiklinė
Rudasis cukrus 5 šaukštas
Obuolių 2 vnt.
Bruknės 1 stiklinė
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Iškloti 24 cm skersmens formos dugną kepamuoju popieriumi.

Viršui ištirpinti sviestą ir sumaišyti su ruduoju cukrumi.

Nulupti obuolius, supjaustyti skiltelėmis ir kartu su bruknėmis įmaišyti į sviesto bei cukraus maišinį.

Išpilti į formą. Tešlai išsukti sviestą su cukrumi.

Plakti ir vieną po kito įmušti kiaušinius.

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir riešutus.

Įmaišyti į išplaktus kiaušinius. Užpilti ant obuolių ir bruknių.

Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių.

Palikti pusvalandžiui ataušti ir išversti ant padėklo.