Ingredientai
Vištienos filė
400 g
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Kokosų pienas
400 ml
Žirniai
20 g
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Žemės riešutai
50 g
Bazilikai (žali)
1 šakelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir apkepkite.
2. Sudėkite raudonojo kario prieskonių mišinį ir supilkite kokosų pieną. Porą minučių patroškinkite.
3. Sudėkite šiaudeliais pjaustytas daržoves ir pakaitinkite.
4. Apibarstykite susmulkintais žemės riešutais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.
5. Papuoškite susmulkintais bazilikais.
Patarimas! Paįvairinkite šį receptą keisdami nurodytas daržoves sezoninėmis.