Ingredientai
Imbieriniai sausainiai
200 g
Sviestas
80 g
Maskarponės sūris
500 g
Grietinės
250 ml
Želatinos
2 šaukštas
Vandens
5 šaukštas
Tirpi kava
1 šaukštas
Viskis
3 šaukštas
Cukraus
5 šaukštas
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbringti.
Sausainius sutrupinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.
Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir viskiu.
Grietinėlėje ištirpinkite kavą ir išplakite iki standžių putų.
Išbrinkusią želatiną pašildykite, kad ištirptų.
Želatiną supilkite į maskarponės sūrį ir išmaišykite.
Sudėkite plaktą grietinėlę ir išmaišykite.
Maskarponės masę supilkite ant pagrindo ir išlyginkite.
Dėkite į šaldytuvą ir laikykite mažiausiai 4 valandas, kol sustings.