Ingredientai
Kiaulienos išpjovos
200 g
Saldžiosios geltonosios paprikos
0.5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5 vnt.
Didelių raudonųjų svogūnų
0.5 vnt.
Brokoliai
100 g
Česnako
1 skiltelė
Sviestas
1 šaukštas
Santa Maria WOK padažas PAD THAI
0.5 indelis
Kiaušiniai
1 vnt.
Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas
Sezamo sėklos
1 šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Supjaustome juostelėmis mėsą.
Apibarstome kiaulieną druska ir pipirais bei susmulkintu česnaku.
Paprikas, šparagus, svogūną supjaustome šiaudeliais ir nuverdame brokolį bei jį nusausiname.
Įkaitiname keptuvę, dedame šaukštą sviesto, apkepiname kiaulieną.
Po to sudedame susmulkintas daržoves ir viską apipilame WOK padažu.
Kol viskas kepa išsiverdame ryžius.
„Fetaki“ sūrį supjaustome kubeliais, pavoliojame džiūvėsėliuose, sezamo sėklose, kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose, apskrudiname įkaitintoje keptuvėje, aliejuje.
Patiekiame kiaulieną su daržovėmis, ryžiais ir keptu sūriu.