Ingredientai
Įprastai cezario salotas gaminame su vištiena. Tačiau šios – kitokios, su krevetėmis. Kas valgė šias cezario salotas, liko sužavėti.
Gaminimo eiga
* Česnaką sutrinkite ir užpilkite aliejumi. Palikite kelioms minutėms.
* Baltą duoną ar batoną supjaustykite kubeliais (prancūzišką batoną galite pjaustyti riekelėmis), apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir paskrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
* Išlukštentas krevetes apliekite išspaustomis citrinų sultimis ir kelias minutes pamarinuokite meduje su išspaustu česnaku. Kepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.
* Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ir apšlakstykite česnakiniu aliejumi. Išmaišykite.
* Vieną kiaušinį išvirkite kietai, kitą minkštai.
* Kietai virtą kiaušinį supjaustykite.
* Kietąjį sūrį stambiai sutarkuokite arba labai plonai supjaustykite.
* Minkštai virtą kiaušinį dėkite į dubenį kartu su Vorčesterio padažu, garstyčiomis, citrinų sultimis ir česnakiniu aliejumi.
* Viską sumalkite.
* Salotas sumaišykite su kiaušiniu, vištiena, skrebučiais, pomidorais ir sūriu.
* Užpilkite paruošto padažo.
Skanaus!