Ingredientai
Želė (skirtingų skonių ir spalvų)
1 pakelis
Razinos
2 šaukštas
Džiovintos spanguolės
1 šaukštas
Želatinos
10 g
Vandens
0.5 puodelis
Rikotos sūris
500 g
Cukraus
2 šaukštas
Jogurtas
5 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Paruoškite vaisinę žėlė taip, kaip nurodyta ant pakelio. palaukite kol gerai sustings ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Džiovintas uogas užpilkite vandeniu ir po poros minučių gerai nususnkite.
Želatiną užpilkite vandeniu, palaukite kol išbrinks, pažildykite ir maišant ištirpinkite.
Rikotą sutrinkite su iki standžių putų išplakta grietinėle ir jogurtu.
Įmaišykite ištirpintą želatiną, cukrų ir gerai išplakite.
Suberkite džiovintas uogas ir žėlė gabaliukus. Išmaišykite, sukrėskite į indelius ar maistinius maišelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.