Ingredientai
Kondensuotas pienas
1 indelis
Malti džiūvėsėliai
80 g
Migdolų
80 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Cukraus
100 g
Aguonos
150 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.
2. Migdolus smulkiai sukapokite.
3. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
4. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.
5. Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.
6. Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.
7. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.
8. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
9. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.