Ingredientai
Fetos sūris
100 g
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Agurkai
3 vnt.
Alyvuogės Kalamatos
10 vnt.
Pjaustyti pomidorai
3 vnt.
Batono skrebučiai
1 sauja
Alyvuogių aliejus
2 šaukštas
Citrinų sultys
1 šaukštas
Porcijos: 4
Jei norite tikrų graikiškų salotų nedėkite salotų lapų ir naudokite kalamata alyvuoges.
Gaminimo eiga
Susmulkinkite fetros sūrį.
Gana smulkiai supjaustykite svogūną, avokadą, agurką ir papriką.
Pomidorą ir alyvuoges supjaustykite kiek stambiau.
Padažui sumaišykite aliejų su išspaustos citrinos sultimis, pipirais ir druska.
Salotas sumaišykite su padažu.
Patiekiant užberkite baltos duonos skrudintų gabaliukų.