Ingredientai
Cukinijos
2 puodelis
Juodasis šokoladas
200 g
Cukraus
0.5 puodelis
Rapsų aliejaus
0.5 puodelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Miltų
2.5 puodelis
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Pasukos (liesos)
0.5 puodelis
Kakavos milteliai
1 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Dideliame dubenyje suplakite cukrų ir aliejų.
Įmuškite kiaušinius, įdėkite obuolienės ir įpilkite vanilės. Išplakite.
Įpilkite pasukas ir išplakite.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
Suberkite į kiaušinių plakinį ir gerai išmaišykite.
Šokoladą ištirpinkite ir įmaišykite.
Sudėkite smulkiai tarkuotą cukiniją ir išmaišykite.
Supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.