Gaminimo eiga

1. Graikinius riešutus susmulkinti gana stambiai. Sausainius smulkintuvu sutrinti iki trupinių. Viską sumaišyti, užpilti lydytu sviestu ir gerai suslėgti folija išklotoje formoje (24cm diametro). Padėti į šaldytuvą stingti.

2. Maskarponės sūrį išplakti su kondensuotu pienu.

3. Grietinėlę išplakti iki standžių putų.

4. Želatiną užpilti vandeniu ir išbrinkinti. Vėliau ištirpdyti vandens garų vonelėje. Atvėsinti. Atsargiai įmaišyti į maskarponės masę.

5. Įmaišyti išplaktą grietinėlę.

6. Viską supilti ant sausainių pagrindo ir dėti į šaldytuvą stingti bent 3 valandoms. Viršų papuošti mėgstamomis šviežiomis arba šaldytomis uogomis ir mėtos lapeliais.