Ingredientai
Cukranendrių cukrus
90 g
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Klevų ar kito sirupo
100 ml
Miltų
90 g
Cinamono
1 šaukštelis
Avižiniai dribsniai
80 g
Sviestas
100 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
3. Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius.
4. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
5. Tolygiai paskleiskite ant uogų. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
6. Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.