Ingredientai
Cukinijos
2 vnt.
Bulvių
4 vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.2 vnt.
Parmezano sūris
100 g
Mairūnai
2 šaukštas
Sviestas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virtas bulves sutrinkite su prieskoniais ir sviestu.
Saliero šakniagumbį smulkiai supjaustykite.
Cukinijas išskobkite ir išskobtą minkštimą smulkiai supjaustykite (jei sėklos minkštutės, jaunos, palikite jas).
Salierus, cukinijų minkštimą sumaišykite su bulvių koše. Pagardinkite smulkiai pjaustytais mairūnais.
Suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną, išmaišykite ir paruoštą įdarą sudėkite į cukinijas.
Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.