Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais, gausiai apiberkite druska ir palikite 10 min.
2. Atsiradusį skystį nupilkite, nuplaukite su vandeniu ir nusausinkite.
3. Apkepkite po minutę kiekvieną baklažanų griežinėlių pusę svieste su išspaustais česnakais.
4. Iškeptus griežinėlius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.
5. 4 pomidorus ir mocarelą supjaustykite gana plonais griežinėliais.
6. 2 pomidorus smulkiai supjaustykite, sutrinkite su druska, pipirais, ir skiltele išspausto česnako.
7. Kepimo inde sluoksniuokite: baklažanai, mocarela, baklažanai, pomidorai (ant pomidorų sluoksnių užbarstykite druskos, pipirų, bazilikų), baklažanai, mocarela, baklažanai, pomidorai.
8. Tolygiai užpilkite trintus pomidorus.
9. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių.
10. Likus kepti 10 minučių, viršų apiberkite tarkuotu kietuoju sūriu.