Ingredientai
Gaminimo eiga
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Cukinijas nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Cukinijas ir pomidorus supilkite į puodą, įpilkite puodelį vandens ir užkaiskite ant mažos ugnies.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.
Morkas sutarkuokite ir suberkite į kepamus svogūnus. Išmaišykite ir kepkite toliau. Pagardinkite pipirais druska. Įspauskite česnakus.
Kai morkos suminkštės, o svogūnai pagels, supilkite į puodą su cukinijomis.
Pagardinkite druska, pipirais. Virkite dar apie 10 minučių. Jei daug skysčio, atidenkite ir padidinkite ugnį.
Išpilstykite į paruoštus stiklainius, pripilkite iki pat viršaus, užsukite sterilų dangtelį ir apverskite. Apverstus palikite kol atvės.