Gaminimo eiga

1. Svogūną ir česnaką nulupti ir smulkiai supjaustyti.

2. Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

3. Vištieną smulkiai supjaustykite.

4. Svogūną apkepti alyvuogių aliejuje. Ten pat sudėti pievagrybius ir lengvai apskrudinti.

5. Sudėti vištieną ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant, kol pakeis spalvą ir šiek tiek apskrus.

6. Pagardinti druska, pipirais.

7. Grietinėlę sumaišyti su mėsa. Leisti atvėsti. Įmušti trynius. Šios masės prikimšti cannelloni makaronus ir sudėti juos į riebalais suteptą kepimo formą.

8. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.

9. Ištirpinti 1 valg. šaukštą sviesto ir jame apkepinti miltus. Įpilti pieno. Pastoviai maišant kaitinti apie 10 minučių, pasūdyti, pagardinti pipirais ir suberti pusę kiekio kieto tarkuoto sūrio.

10. Pomidorus nulupti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sutrinti ir aplieti ant canneloni makaronų.

11. Aplieti padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu.

12. Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą.

13. Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių.

Skanaus!