Gaminimo eiga

1. Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

3. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels.

4. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

5. Bulves nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

6. Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

7. Virkite kol daržovės suminkštės. Jei reikia, pagardinkite druska.

8. Sutrinkite elektriniu trintuvu, įdėkite sūrio ir maišykite, kol šis ištirps.

9. Virkite dar 2-3 minutes.

10. Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir batono džiovintais kubeliai.