Ingredientai
Moliūgai
500 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Cukraus
1 puodelis
Aliejaus
0.5 puodelis
Miltų
3 puodelis
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Razinos
0.5 puodelis
Migdolų riekelių ar smulkintų riešutų
0.5 puodelis
Cinamono
1 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Vanilinio cukraus
2 šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Moliūgą sutarkuokite bulvių tarka.
2. Suplakite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi, cinamonu, kiaušiniais ir aliejumi.
3. Suberkite kepimo miltelius, miltus. Gerai išmaišykite.
4. Suberkite smulkintus riešutus, išmirkytas razinas.
5. Gerai išmaišykite ir supilkite į gausiai sviestu išteptą kepimo formą.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.
7. Apibarstykite cukraus pudra.