Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
0.5 kg
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Rauginti kopūstai ((galima dėti daugiau ar mažiau, priklausomai kokio tirštumo sriubos norite)
300 g
Daržovių sultinio
2 puodelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Svogūną smulkiai supjaustykite, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.
3. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite, kol morkos suminkštės, o svogūnai gražiai pagels.
4. Sudėkite kopūstus ir užpilkite sultiniu.
5. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 1 val.,kol ji taps minkšta.