Ingredientai
„Iki“ silkė
8 vnt.
Didesnių svogūnų
4 vnt.
Razinos
1 sauja
Džiovintos slyvos
1 sauja
„Clever“ džiovinti abrikosai
1 sauja
Vandens
0.5 stiklinės
Aliejaus
6 šaukštas
Baltojo vyno actas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
2. Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite juostelėmis. Susukite jas ir susekite mediniais smeigtukais.
3. Į kepimo indą sudėkite pusę svogūnų.
4. Ant viršaus vienas šalia kito silkių suktinukus.
5. Gausiai apiberkite džiovintais vaisiais.
6. Ant viršaus sudėkite likusius svogūnus.
7. Užpilkite paruoštu marinatu, uždenkite ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.