Ingredientai
Kiaušiniai
7 vnt.
Varškė
500 g
Sviestas
100 g
Miltų
3 šaukštas
Cukraus
5 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Razinos
1 puodelis
Vanilinio cukraus
2 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Varškę pertrinkite per sietelį.
2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
3. Sudėkite trynius iš išsukite.
4. Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite.
5. Įmaišykite miltus ir išmirkytas razinas.
6. Kiaušinių baltymus išplakite su druska iki standžių putų ir įmaišykite.
7. Sukrėskite į puodą ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.
8. Sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.