Ingredientai
Vištienos šlaunelių
8 vnt.
Česnako
10 skiltelė
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Druskos, pipirų
0.5 šaukštelis
Muskato riešutai
0.5 šaukštelis
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Kokosų pienas
250 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištų blauzdeles gerai įtrinkite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir išspaustu česnaku.
2. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
3. Blauzdeles sudėkite į kepimo indą.
4. Ant viršaus užpilkite kokosų pieną, išmaišytą su riebia grietinėle (turėtų nepilnai apsemti blauzdeles).
5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.