Ingredientai
Vištienos šlaunelių
1 kg
Sviestas
8 šaukštas
Česnako
6 skiltelė
Mangai
1 vnt.
Rudasis cukrus
4 šaukštas
Cinamono
0.5 šaukštelis
Džiovinto imbiero milteliai
2 šaukštelis
Muskato riešutai
0.3 šaukštelis
Kardamonas
0.3 šaukštelis
Sojos padažas
1 šaukštas
Migdolų miltai
100 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis.
Vištienos šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų miltuose ir kepkite česnakiniame svieste iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, cinamonu, imbieru, kardamonu ir muskatu.
Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.