Ingredientai
Žuvies filė
1 kg
Batonas
2 riekelė
Kiaušiniai
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Malti džiūvėsėliai
6 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Atidžiai iš žuvies išrinkite kaulus ir sumalkite.
2. Batono minkštimą užpilkite pienu, palaukite kelias minutes ir švelniai spaudžiant nupilkite skystį.
3. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.
4. Į sumaltą žuvį sudėkite išmirkytą batoną, kiaušinius, svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išminkykite.
5. Formuokite „pirštelius“, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.
6. Gepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.