Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrupiname į dubenį (vienus sutrupiname smulkiau, kitus stambiau).
2. Sviestą išlydome puode storu dugnu, tuomet suberiame cukrų, kaitiname ant silpnos ugnies ir maišome, kol cukrus ištirps ir išeis vientisa masė.
3. Į sviesto masę supilame kakavas, kondensuotą pieną, viską išmaišome ir kaitiname vis pamaišydami, kol išeis visiškai vientisa masė be jokių gumulėlių. Tuomet nukeliame nuo ugnies ir paliekame truputį pravėsti.
4. Į kakavinę masę suberiame sutrupintus sausainius, gerai išmaišome ir paliekame tinginį visiškai atvėsti.
5. Patiesiame maistinę plėvelę ant stalo ir ant jos pailgai išklojame atvėsusią sausainių masę. Suformuojame ritinį ir susukame į maistinę plėvelę, gerai užspaudžiame galus, dedame į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms (geriausia palikti pernakt).