Ingredientai
Anakardžių riešutų
60 g
Kukurūzų krakmolo
3 v. š.
Maistinių mielių dribsnių
2 v. š.
Obuolių acto
2 a. š.
Alyvuogių aliejaus
1 šaukštas
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Gaminimo eiga
Anakardžių sūris
1. Visus ingredientus gerai sumalkite maisto smulkintuvu.
2. Supilkite į puodą ir kaitinkite nuolat maišydami (geriausia silikonine mentele). Neišsigąskite, kai atsiras gumuliukų - taip turi būti. Maišykite ir kaitinkite tol, kol masė taps tąsi, panaši į minkštą plastiliną.
3. Sudėkite į nedidelį indelį, palikite atvėsti, o tada perkelkite į šaldytuvą, kad pastovėtų bent valandą.
4. Galite apvolioti sūrį Provanso žolelių mišinyje.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Follow your spoon.