Ingredientai
Virtos krevetės
320 g
Alyvuogių aliejus
1 šaukštas
Aitriosios paprikos drožlės
0.5 vnt.
Pjaustyti pomidorai
3 vnt.
Trumpavaisiai agurkai
3 vnt.
Raudonas svogūnas
1 vnt.
Konservuoti kukurūzai
100 g
Citrinų sultys
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Porcijos: 6
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi salotų su krevetėmis receptu.
Gaminimo eiga
1. Užpilui visus ingredientus sumaišome su smulkintomis kalendromis.
2. Aliejų sumaišome su aitriąja paprika ir sudedame krevetes. Palaikome 5 min.
3. Daržoves susmulkiname mažais kubeliais(arba pagal poreikį). Avokadus nulupame, perpjauname ir išimame kauliuką. Supjaustome minkštimą nedideliais gabaliukais ir pašlakstome citrinos sultimis, kad nepajuostų.
4. Sluoksniuojame salotas lėkštėje:pomidorai, agurkai, krevetės, avokadai, kukurūzai.
5. Tiekiant pašlakstome užpilu.