Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Petražolės
2 šakelės
Sviestas
50 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pirmiausiai keptuvėje išlydome sviestą, jam įkaitus dedame pjaustytą svogūną, susmulkintus česnakus ir petražoles. Viską šiek tiek pakepiname, dedame supjaustytus pomidorus, pilame žiupsnelį druskos, pipirų.
2. Keptuvėje esančias daržoves patroškiname, tuomet dedame midijas, keptuvę uždengiame dangčiu ir dar kelias minutes patroškiname.
3. Tuomet pilame grietinėlę ir viską uždengę dangčiu vėl patroškiname kelias minutes.
4. Paskaninkite ant viršaus užbarstę smulkintų šviežių petražolių.
5. Patiekite su prancūziškomis bulvytėmis arba batonu.