Gaminimo eiga

1. Išvirkite grikius pagal instrukciją ant pakuotės.

2. Tuo metu keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol šis suminkštės.

3. Šalia sudėkite tarkuotą morką, kapotą česnaką – viską pakepinkite porą minučių.

4. Vėliau į atskirą indą suberkite kepintas daržoves, vištieną (arba pasirinktą kitą mėsą), virtus grikius bei tarkuotą bulvę.

5. Taip pat įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę bei įberkite druskos ir pipirų – gerai išmaišykite šiuos ingredientus.

6. Viską suberkite į sviestu arba aliejumi išteptą kepimo indą ir kepkite apie 30 minučių 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

7. Praėjus pusvalandžiui ant apkepo užberkite tarkuotą sūrį ir dar pakepinkite keletą minučių, kol šis išsilydys.