Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Anakardžių riešutus užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išmirkti per naktį.
2. Išmirkusius riešutus suberiame į maisto smulkintuvą kartu su visais kitais ingredientais. Viską sutriname iki vientisos masės.
3. Gautą kremą perkeliame į indą, uždengiame maistine plėvele ir palaikome šaldytuve kelias valandas – šaldytuve kremas sustings ir taps tvirtesnės tekstūros.
4. Išplakame kiaušinius. Tada supilame kokosų aliejų, klevų sirupą ir obuolių tyrę. Viską gerai išmaišome. Supilame pieną ir darkart pamaišome.
5. Morkas sutarkuojame ir suberiame prie skystų produktų, gerai išmaišome. Prie skystų produktų masės beriame druską, kepimo miltelius, cinamoną, abejus miltus ir viską gerai išmaišome. Į tešlą beriame smulkintų graikiškų riešutų, išmaišome. Tešla turi būti gana tiršta.
6. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, pilame tešlą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
7. Palaukiame, kol tortas visiškai atvės ir tepame kremą.
8. Ant viršaus taip pat galima užberti riešutų, uogų.