Ingredientai
Kietasis tofu
200 g
Klevų sirupo arba medaus
3 v. š.
Citrinų sultys
2 v. š.
Matcha arbata
0.5 a. š.
Kokosų drožlės
1.5 v. š.
Juodasis šokoladas
150 g
Porcijos: 8
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui Sveikas receptas.
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus (išskyrus šokoladą) dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos.
2. Masę dedame į silikonines formeles ir dedame į šaldiklį 4 val.
3. Šokoladą ištirpiname vandens vonelėje.
4. Sūrelį šakutės pagalba įmerkiame į šokoladą, nuvarviname ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos lentutės.
5. Paliekame kambario temperatūroje.