Ingredientai
Visagrūdė duona
2 riekelės
Kalakutienos filė
100 g
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Gaudos sūris
2 griežinėliai
Kiaušiniai
1 vnt.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Kietai išvirkite kiaušinį, leiskite jam atvėsti, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų.
3. Kalakutienos filė apibarstykite druska ir 1 minutę kepkite aukštoje temperatūroje, tuomet apverskite, sumažinkite kaitrą, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite apie 7–8 minutes.
4. Kai mėsa iškeps, įdėkite ją į lėkštę ir leiskite šiek tiek atvėsti.
5. Praaušusią kalakutieną dėkite ant duonos riekės, užklokite sūrio griežinėliais, uždėkite raudonųjų paprikų griežinėlius, kiaušinį ir uždenkite antrąja duonos rieke.