Ingredientai
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui Follow your spoon.
Gaminimo eiga
1.Sausainius sumalame iki trupinių ir sumaišome su ištirpintu sviestu.
2. Beriame į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi, išlyginame ir gerai suspaudžiame.
3. Kol paruošime pyrago masę, į puodą sudedame šaldytas avietes su agavų sirupu (3 š.) ir užverdame, paverdame apie 10 min., kad sutirštėtų.
4. Per tą laiką tofu, bananą, kokosų pieną, 1/4 puodelio agavų sirupo ir vanilės ekstraktą sutriname iki vientisos konsistencijos ir pilame ant paruošto sausainių pagrindo.