Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, alyvuoges supjaustykite į 3–4 dalis. Atsidėkite kelis bazilikų lapelius papuošimui, likusius susmulkinkite. Sukapokite česnakus ir smulkiai supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus.
2. Makaronus virkite verdančiame sūdytame vandenyje su šlakeliu alyvuogių aliejaus, nukoškite. Išsaugokite 2–3 šaukštus vandens, kuriame virė makaronai.
3. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dėkite česnaką, saulėje džiovintus pomidorus, kaparėlius, smulkintą aitriąją papriką, alyvuoges ir lengvai pakepinkite 1–2 min., dėkite druskos, juodųjų pipirų. Į padažo bazę dėkite vyšninius pomidorus, kapotą baziliką, raudonėlį, pomidorų pastą ir nuolat maišydami kepinkite apie 2 min.
4. Į gautą masę dėkite sojų faršą, pomidorų padažą, išmaišykite ir patroškinkite apie 1 min. Pilkite vandenį, kuriame virė makaronai, dėkite virtus makaronus ir gerai permaišykite.
5. Makaronus dėkite į lėkštę, užberkite citrinos žievelės, papuoškite baziliko lapeliais ir patiekite.