Ingredientai
Sūdyta lašiša
4 gabaliukai
Citrinos
0.5 vnt.
Natūralus jogurtas
1 indelis
Agurkai
1 vnt.
Česnakas
1 skiltelė
Porcijos: 4
Lašišos kepsnio receptas pravers planuojant savaitgalio pietus. Šis receptas geras tuo, kad galite gaminti tiek namuose, tiek lauke ant grilio. Lašišos kepsnį patiekite su salotomis.
Gaminimo eiga
1. Lašišos gabalėlius nuplauname, pincetu pašaliname didžiuosius kaulus, apšlakstome citrina ir apibarstome druska. Lašišos odelę paliekame.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame lašišos gabalėlius odele į apačią ir kepame ant vidutinio karštumo ugnies, šaukštu vis palaistant kepsnių viršų karštu aliejumi iš keptuvės. Lašišos gabalėlių nevartome, tiesiog kepame kol visa žuvis iškeps. Taip kepti lašišos kepsniai bus sultingesni.