Virtuvės šefas Dmitrijus Udovič kviečia pasigaminti šaltą sriubą, kuri gali būti ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas.

Gaminimo eiga

1. Į puodą pilame nesaldinto sojos pieną ir išspaudžiame citrinos sultis, sumaišome ir paliekame dešimčiai minučių pastovėti.

2. Tada dedame šiaudeliais pjaustyto agurko, obuolių sultyse marinuotų burokėlių, įberiame pjaustytų krapų, svogūnų laiškų. Išmaišome ir įberiame nedideliais kubeliais pjaustyto tofu sūrio bei avokado minkštimo.

3. Tada beriame juodąją druską, kurios sudėtyje yra sieros - ši suteikia sriubai kiaušinių poskonio. Išmaišome ir sriubą dedame į šaldytuvą bent 30-40 minučių pastovėti.

4. Prieš patiekdami į stalą papuyoškite krapais, ridikėliais ir svogūnų laiškais. Galima pateikti su batatų traškučiais ar virtomis/keptomis bulvėmis.