Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir peiliu įpjaukite minkštimą. Svogūnų laiškus supjaustykite piršto ilgio vamzdeliais. Ryžius išvirkite kaip nustatyta ant pakuotės.
2. Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais. Padažą „Sweet Asia“ sumaišykite su švelnaus skonio majonezu.
3. Ryžių actą ir cukrų kartu užvirkite, suberkite morkas ir virkite apie 2 min., ištraukite morkas ir likusį skystį sumaišykite su šiltais ryžiais. Ryžius ir morkas atvėsinkite.
4. Kepintus jūrų dumblių lapus per vidurį įkirpkite iki pusės. Ant vieno jūrų dumblių lapų ketvirčio dėkite ryžius ir su šaukštu skobtą avokadą, ant kito tepkite padažą ir dėkite špinatų lapelius, ant trečiojo dėkite marinuotas morkas, svogūnų laiškus ir ant paskutinio lapo ketvirčio dėkite snieginių krabų skonio lazdeles iš surimo.
5. Gamintą sumuštinį sulankstykite sekos tvarka ir patiekite kartu su sojų padažu.