Ingredientai
Pievagrybių
450 g
Mėlynojo svogūno
0.25 vnt.
Česnako skiltelių
2 vnt.
Alyvuogių aliejaus
60 ml
Baltojo vyno acto
60 ml
Rudojo cukraus
60 g
Grūdėtųjų garstyčių
50 g
Lauro lapo
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius apvirkite pasūdytame vandenyje 3–4 min. Nukoškite.
2. Į dubenį su pievagrybiais smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną ir česnaką, tuomet dėkite likusius ingredientus, išmaišykite.
3. Perkelkite grybus su marinatu į stiklainį.
PATARIMAI:
* Pagaminę laikykite šaldytuve parą laiko.
* Suvartokite per 2–4 paras.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG