Ingredientai
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejaus
1 v. š.
Naminių dešrelių
4 vnt.
Ruginės sumuštinių duonos
2 riekelės
Lydyto medaus
1 a. š.
Garstyčių
1 a. š.
Jogurto
2 v. š.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Šiaudeliais supjaustykite svogūną bei papriką.
2. Į keptuvę pilkite aliejų, sudėkite kepti dešreles. Iškepus dešrelėms, trumpam pakepti sudėkite papriką bei svogūną, pamaišykite. Galiausiai įdėkite druskos ir pipirų. Mentele viską dar kartą pamaišykite.
3. Į dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, jogurtą, druską, juoduosius pipirus ir viską išmaišykite.
4. Ant ruginės sumuštinių riekės dėkite dešreles, tada daržoves, porą šaukštų padažo bei salotų lapus. Galiausiai ant viršaus dėkite antrą ruginės sumuštinių duonos riekę.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG