Ingredientai
Vyšninių pomidorų
5 vnt.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
2 juostelės
Pomidorų padažo
2 v. š.
Tarkuotos mocarelos
100 g
Baziliko šakelės
1 vnt.
Alyvuogių aliejaus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų užtepkite pomidorų padažo, dėkite tarkuotą mocarelą, virtą kumpį ir pjaustytus pomidorus.
2. Kepkite 15 min. 180 °C temp. orkaitėje. Picoms iškepus uždėkite baziliko lapelių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG